sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Online shop favorites

Heippa! 
Rakastan nettishoppailua yli kaiken. Teen sitä silti todella harvoin -ehkä muutaman kuukauden välein. Itselleni on jo kuitenkin muodostunut ne lemppariverkkokaupat, jotka tosin ovat varmaan monen muunkin top-listalla. Ajattelin kuitenkin, että esittelen teille omat suosikkini. 
nelly
Nelly.com on mielestäni yks parhaimmista nettikaupoista. Tuotteiden valikoima on laaja ja erilaisia merkkejä on paljon, sekä hinnat vaihtelee ihan laidasta laitaan. Itse en ole vielä muistaakseni tilannut ns. arkivaatteita täältä, mutta sen sijaan tilaan yleensä kyseisestä kaupasta mekot ja kengät erilaisiin juhliin. Nellyn toimitus on melko nopea ja postikulujakaan ei tule, jos tilauksen arvo on yli 10 €.
zalando
Zalando on siis myös yksi ehdoton lempparini. Täälläkin valikoimaa ja merkkejä riittää paljon, ja kaikenkokoisille rahapusseille löytyy ihan varmasti eriliaisia tuotteita. Suuren plussan Zalando saa ilmaisesta toimituksesta ja palautuksesta, sekä 30 päivän palautusoikeudesta. Oon itse tilannut parit kengät kyseisestä kaupasta ja toimituksessa ei ole kestänyt viittä päivää kauempaa. Tälläkin hetkellä odottelen itse asiassa kenkäpaketin saapumista, mutta siitä saatte ihan varmasti kuulla myöhemmin lisää! 
asos
Asos on näistä kaikista kolmesta nettikaupasta mulle se ykkönen. Sen valikoima on myös tosi laaja, niin naisilla kuin miehilläkin, ja alennukset on aina kohdallaan. Postikuluja ei tule ollenkaan jos tilauksen arvo on yli 30 €, mutta muulloin kuluja tulee vaivaiset 3 €. Asos on brittiläinen verkkokauppa ja myöskin tosi turvallinen. Oon itse tilannut tuolta ainakin muutaman mekon, repun ja ihan perus vaatteita. Tälläkin hetkellä yksi paketti on matkalla mun luokse.
(Yleensä koot menevät tuolla UK:n mukaan, mutta täällä on taulukko josta voi löytää oman kokonsa.)

Jos teillä on joitain muita luotettavia nettikauppalemppareita, kuin mulla, niin kuulisin mielelläni niistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti